W celu usunięcia danych osobowych z naszych zbiorów prośba o kontakt pod adresem iod@c-gence.com

  1. Administratorem Danych osobowych jest: CONSUMER
    INTELLIGENCE z siedzibą Nowogrodzka 155D, 18-400 Łomża, Polska,
    wpisanej do rejestru przedsiębiorców KRS prowadzonego przez Sąd
    Rejonowy dla M. St. Warszawy, w Warszawie XVI Wydział
    Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem
    0000859638 o numerze REGON: 387033821, NIP: 5223189741
    kapitał zakładowy w wysokości 11 250 zł wpłacony w całości
    („Spółka”)
  2. W sprawach dotyczących danych osobowych prosimy
    kontaktować się za pośrednictwem adresu: iod@c-gence.com
  3. Dane osobowe przetwarzane są w celu: analizowania statystyk i
    przesyłania informacji marketingowych w tym Newslettera
    – na podstawie art. 6 ust.1 (a)i(b) Rozporządzenie Parlamentu
    Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r.
    w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem
    danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich
    danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne
    rozporządzenie o ochronie danych).
  4. Organizator zebrane dane osobowe będzie przetwarzać przez
    okres obowiązywania zgody albo do czasu wyrażenia sprzeciwu.
  5. Administrator przetwarza również Państwa dane osobowe w
    związku ze swoim uzasadnionym interesem polegającym na:
    a) przetwarzaniu danych w celu ewentualnie ochrony własnych
    praw lub dochodzenia roszeń oraz
    b) w przypadku marketingu usług własnych.
  6. Podanie Państwa danych osobowych jest dobrowolne jednak w
    zakresie adresu e-mail niezbędne do przesyłania Newslettera.
  7. Zgoda na przetwarzanie danych osobowych zbierana jest
    dobrowolnie dla celów statystycznych i użycia elektronicznych środków
    komunikacji marketingowej (e-mail, kampanie online).
  8. Odbiorcą danych mogą być:
    a) podmioty uprawnione na podstawie przepisów prawa,
    b) podmioty współpracujące z Administratorem w tym podmioty,
    którym przedsiębiorca powierza przetwarzanie danych
    osobowych w ramach świadczenia usług IT.
  9. Administrator nie przewiduje udostępniania danych osobowych
    poza obszar EOG.
  10. Administrator ponadto informuje o przysługującym Państwu
    prawie do żądania od administratora dostępu do Państwa
    danych osobowych, o prawie do ich sprostowania, usunięcia lub
    ograniczenia przetwarzania oraz o prawie do wniesienia
    sprzeciwu wobec przetwarzania w celach marketingowych, a
    także o prawie do przenoszenia danych i prawie wniesienia
    skargi do organu nadzorczego UODO mieszczącego się w
    Warszawie przy ulicy Stawki 2.
  11. Administrator dla celów statystycznych oraz dla polepszenia
    jakości świadczonych Państwu usług może zebrane dane
    osobowe poddawać procesowi profilowania.